August 26, 2019

Влада на РСМ: ТВ Алфа објави медиумска содржина во спротивност на Кодексот на новинарите и директно насочена против градењето добрососедски односи со соседна Србија и против традиционалното пријателство меѓу народите на

[…]
August 26, 2019

ЗНМ-Ќе се формира регистар на професионални он лајн медиуми

[…]
August 26, 2019

СТАРИОТ ДЕЛ НА ОХРИД ЌЕ СЕ ПРОГЛАСИ ВИП ПАРКИНГ ЗОНА, „ВИЗИТАРИТЕ“ ЌЕ СИ ПЛАТАТ ПАРКИНГ

[…]
August 21, 2019

ЈАНЕВА ЗЕМАЛА МЕБЕЛ И ДРУГИ ПОКЛОНИ КАКО НАГРАДА ВО ВРЕДНОСТ ОД 300.000 ЕВРА

[…]