August 8, 2019

Италијански весник објави видео како Боки 13 и Кичеец земаат пари од Камчев (ВИДЕО)

[…]
August 8, 2019

Дали д-р Чадиковски е детски кардиохирург, а должен е да каже каде и дали завршил субспецијализација за детска кардиохирургија?!

[…]
August 8, 2019

Дали д-р Чадиковски е детски кардиохирург, а должен е да каже каде и дали завршил субспецијализација за детска кардиохирургија?!

[…]
July 30, 2019

СДСМ ВО ОХРИД АЗДИСАЛА, ВОН ЗАКОНСКИ ПРОЦЕДУРИ ВДОМЕНИ НАД 50 ПАРТИСКИ ПОСЛУШНИЦИ БЛИСКИ ДО ПРВИОТ ЦАРИНИК?!

[…]