„КЕШ КОЛИЧКАТА“ ГО УНИШТИ СТРОГО ЗАШТИТЕНОТО ПОДРАЧЈЕ КАЈ СВЕТИ НАУМ,ОД НП„ГАЛИЧИЦА“ И ДРЖАВАТА МОЛК?!

Заев: Фактите и вистината се јасни, не е доволно само нашата страна да има волја за тоа треба и страната од Бугарија
September 30, 2019
„Истражувачките“ новинари нека се обратат во ОЈО и СВР Охрид,а не кај градоначалникот Георгиевски,за да обзнанат кој ги штити дивоградбите во Охрид!?
October 21, 2019

„КЕШ КОЛИЧКАТА“ ГО УНИШТИ СТРОГО ЗАШТИТЕНОТО ПОДРАЧЈЕ КАЈ СВЕТИ НАУМ,ОД НП„ГАЛИЧИЦА“ И ДРЖАВАТА МОЛК?!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Законите се пишуваат за да се почитуваат ,како и сите институции, правни и физички субјекти ,кога донесуваат решенија,акти и други дејствија , задолжително треба тоа да го прават согласно законските одредби.Посебно во делот ,кога такви акти прават надлежни министерства ,јавни установи , Влада на РСМ, задолжително мора да внимаваат при издавање на решенија, акти и сл. да не се водат од лични или партиски интереси , туку напротив да се почитуваат законските прописи, никој не може да биде над Задкон или Устав, како што ниту еден интерен акт , може да биде над законите?!

Повеќе на линкот на http://ohridsky.com

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.