РАКОМЕТЕН КАМП „ КИРИЛ ЛАЗАРОВ 7“
June 27, 2019
Уште девет земји треба да го ратификуваат протоколот за членство во НАТО
June 28, 2019

ИЗВЕСТУВАЊЕ – УРБАНА ОПРЕМА

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Се повикуваат корисниците на урбана опрема коишто имаат склучено договор со општина Охрид за поставување на урбана опрема, во најкраток можен рок да ги подмират обврските и да прибават одобренија за поставување на урбана опрема.

Физичките и правните лица коишто немаат склучено договори за поставување на урбана опрема, да поднесат барање за издавање на одобрение за поставување на урбана опрема.

Доколку физичките и правните лица не постапат по горенаведеното, општина Охрид ќе пристапи кон отстранување на нелегално поставената урбана опрема.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.