ВО ТЕК Е ПРЕРЕГИСТРАЦИЈА НА ПОСТОЕЧКИТЕ КАРТИЧКИ ЗА ДВИЖЕЊЕ НА ВОЗИЛА ВО СТАРИОТ ДЕЛ ОД ГРАДОТ

Камчев: Не сум бил поканет за „Тортура“, да бев поканет ќе дојдев!
June 20, 2019
Царовска: Пензискиот систем стабилен, првпат се исплатија пензии без задолжувања
June 20, 2019

ВО ТЕК Е ПРЕРЕГИСТРАЦИЈА НА ПОСТОЕЧКИТЕ КАРТИЧКИ ЗА ДВИЖЕЊЕ НА ВОЗИЛА ВО СТАРИОТ ДЕЛ ОД ГРАДОТ

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Врз основа на утврдениот режим на сообраќај за стариот дел од град Охрид и Правилникот за издавање на картички за движење на моторни возила во стариот дел на град Охрид, а со цел граѓаните на овој дел од градот непречено да се движат – Секторот за комунални дејности, сообраќај и улици ги известува граѓаните од стариот дел од градот дека во тек е  пререгистрација на постоечките картички кои ги исполнуваат условите согласно Правилникот.

За навремена и ефикасна пререгистрација на постоечките картички, а со цел непречено движење  во овој дел од градот се молат  сите жители во што пократок рок  да се пријават во Општина Охрид и при тоа со себе да ја носат потребната  документација со што би отпочнало нормално функционирање на системот.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.